Jde to i bez bellyboatu

26.04.2012 13:42

V neděli 22. dubna jsem krátce po poledni dokončil práci na jednom projektu a vyvstala otázka, jak naložit se zbytkem dne. V tom mě napadla hříšná myšlenka prodloužit si víkend o pondělí a vyrazit na jeden a půl dne do Špindlu. Za půl hodiny jsem měl sbaleno a jen jsem řešil otázku, jestli s bellyboatem, nebo bez. Nakonec jsem si řekl, že budu cestovat nalehko a bellynu jsem nechal viset na půdě. 

 

Za tři hodiny jsem stál před zamčeným, zhasnutým a prázdným hotelem Styl. Nenapadlo mě, že se v neděli odpoledne všichni víkendoví hosté rozjedou zpátky do měst a hotely tak, nemaje hosty, zavírají. Jenže teď stojím před hotelem a rád bych někde složil hlavu. Volám tedy šéfové hotelu, jestli je možné se ubytovat. Odpovídá, že ano, ale je zavřená kuchyně. Nevadí. Na otázku kolik nás je odpovídám, že jeden, a na druhou otázku kdy přijedu, odpovídám, že stojím před hotelem :-)   Za pár vteřin přichází překvapená Míša Bradáčová s širokým úsměvem a se slovy: "Co blbneš prosimtě"  odemyká dveře. Nějak jsem se při tom zjišťování nestihnul představit... Abych to zkrátil, nakonec se našlo i něco k snědku. My co jezdíme muškařit a vláčet na Labskou prostě máme ve Stylu dobré jméno a dveře otevřené, i když jsou zamčené... I přesto ale doporučuji si vždy ověřit, zda je hotel otevřený a má volná místa k ubytování.

V rychlosti jsem se vybalil, vyzbrojil se čtyřmi vrstvami funkčního prádla, vlezl do broďáků a vyrazil k vodě.

 

 

Již při zahájení jsem jako muškař zjistil, že na Labské, a teď se bavím o části "A" - u hráze, je jen pár míst, kde se dá ze břehu slušně házet a zároveň chytat ryby. Jedno z míst je ....

 

Celý článek je určen pouze pro registrované uživatele stránek. Registrace je bezplatná, stačí pouze vyplnit tento formulář, což Vás nezdrží déle než pár vteřin. Jako registrovaný uživatel máte přístup do neveřejné sekce stránek, kde naleznete plné verze  článků, fotky ve větším rozlišení atd.

Jako registrovanému uživateli Vám cca jednou za dva měsíce zašleme email s novinkami a informace o připravovaných akcích, novinkách, atd.

 

 

 

 

 

Diskusní téma: Jde to i bez bellyboatu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek